27 jul 2017, 17:58

Отстъпвам вече аз 

  Poesía
376 0 3
  1. ОТСТЪПВАМ ВЕЧЕ АЗ....

 

Отстъпвам аз, от първата редица,

Нареждат се по-младите пред мен...

Не съм спечелил, в тото „шестица”..

Но дните се прегърбвам уморен!...

 

От взиране, очите ми се умориха,

от търсене на близка и далечна цел..

Все слагам, сиви краски на триптиха...

И пътя на надолу съм поел!..

 

Изчерпих соковете на душата...

и  мухъла ѝ  който се е вплел...

Ограбената Радост на земята,

изглежда Господ ми е взел?!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??