25 ago 2009, 0:34

*** (отвъд...) 

  Poesía
524 0 8

                                                                                                   "Перли по пясъка"...

 ***

 

пясъчни перли

събрали са

в себе си

 

приказки древни

за силни скали

 

тихо във шепи

прикрили са

вятъра

 

галил безбрежни

води...

 

днес ще закича с тях висините

 

нека да бъдат

пътека

в съня...

 

тихо ще тръгна

към теб

по вълните

 

в шепи

с преляла вина...

 

после...

 

ще грее

усмихнато

слънце

 

облаци малки

ще стелят

мечти...

 

капка по капка

ще пада

смехът ни

 

в пасъчни перли – сълзи...

 

                                                                       

 

                                                                                        ...that's where you'll find me...

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??