18 jul 2009, 12:56

П р е д и 

  Poesía » De amor
681 0 4

"П р е д и"

 

Преди за мене беше всичко

това, че някъде те има

това, че някъде вървиш,

живееш, дишаш.

 

Преди ръцете ти не бяха тъй студени,

очите ти не знаеха какво е злоба,

сърцето ти не знаеше

какво е туй да мразиш.

 

Преди да те познавам,

животът ми бе пуст и мрачен,

като поле след бой

със много трупове.

 

Преди да се родиш,

магьосник пуснал е във джоба ти

съдбата и пътя,

по който се налага да вървиш.

 

Преди да се родя, съм знаела,

че ти ме чакаш на някой влак

под който няма релси,

за който няма гари.

 

Преди да се родим, сме знаели,

че двамата със тебе

не сме един за друг,

но някой искаше да страдаме!

© Албена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това мисля се наричаше "СЪДБА"...
  • Поздрави и благодаря за коментарите!
  • Какво страдално минало, но какъв хубав стих... Бъдещето ще е по - добро... поздрави...
  • неволна асоциация със заглавието на Ивайло Петров - "Преди да се родя и след това"
Propuestas
: ??:??