" Изтанцувай го тоя живот, човече!
И без друго е колкото един блус." Ивайло Диманов
1. Нямах силата да те изпратя
до върха на човешкия свят.
И се моля за прошка, когато
от небето звезди завалят.
Пр. Не умират звездите, а чудо
приютява се в земната степ.
Ако падаш, ще бдя вечно буден,
моя Ярка Звездице, за теб!
2. Пак протягам ръце да те стигна...
(уж е юни, а спуска се хлад)
Светлина горе плахо примигна -
фар мъждука в небесния скат.
Пр.....
3. Като зов върху пясъчно време
изтанцува последния блус.
А китара отеква и стене
с твойте стъпки по дансинга пуст.
Пр.....
© Мая Нарлиева Todos los derechos reservados