5 sept 2023, 13:21

Падеж на Времето (онагледен): 

  Poesía
141 0 0

От стогодишния орех - лупинг

на птици - черно опако на трилистия

в низхождащ въртеж

                     по стъпалата на клоните.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??