23 dic 2007, 0:40

Падналото цвете (Из "Животът, какъвто е") 

  Poesía » Formas orientales
516 0 7
хайку

 

паднало цвете

между пуснати ръце...

 

звук на тишина...

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??