23 jun 2015, 21:12

Пак е ден 

  Poesía
449 0 0

Сърцето ми свободно е -

и пак е ден,

щом счупих му оковите,

духът ми се събуди прероден.

 

Въздухът гърдите ми изпълва,

с усмивка на лице го вдишвам,

и знам, не ще ми се изплъзва

вече нищичко, което най обичам!

~Десислава К.~

© Десислава Консулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??