Сърцето ми свободно е -
и пак е ден,
щом счупих му оковите,
духът ми се събуди прероден.
Въздухът гърдите ми изпълва,
с усмивка на лице го вдишвам,
и знам, не ще ми се изплъзва
вече нищичко, което най обичам!
~Десислава К.~
© Десислава Консулова All rights reserved.