19 ago 2008, 6:58

Пак ще обичам 

  Poesía » De amor
512 0 2


Пак ще обичам, нали?

И ти ще обичаш отново.

Ще се виждам във други очи -

друга ще милваш. Готово!


Толкова просто, нали?

Сякаш не край, а начало.

Няма сълзи. Не боли.

Времето чака ни спряло.


Лесно е да те сменя.

Лесно е мен да смениш.

Приказки! В огън горя.

Тръгваш, но знаеш - грешиш.


Пак ще обичам, нали?

И ти ще обичаш отново.

Минало - нека горчи.

Бъдеще чака ни ново!

© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??