Пак ще обичам, нали?
И ти ще обичаш отново.
Ще се виждам във други очи -
друга ще милваш. Готово!
Толкова просто, нали?
Сякаш не край, а начало.
Няма сълзи. Не боли.
Времето чака ни спряло.
Лесно е да те сменя.
Лесно е мен да смениш.
Приказки! В огън горя.
Тръгваш, но знаеш - грешиш.
Пак ще обичам, нали?
И ти ще обичаш отново.
Минало - нека горчи.
Бъдеще чака ни ново!
© Ирена Иванова Все права защищены
Поздрав!