16 sept 2013, 19:06

Пак за родното гнездо 

  Poesía » Otra
320 0 1

Останах някога без родна къща,
но в друга свих гнездо за мен...
И в нея като в родна се завръщам,
с синовни чувства пак съм зареден!

Аз много неща в къщата поправих,
"по теркя си" и двора прекроих,
аз себе си в поправките оставих
и срещнах себе си и своя стих!

И затова аз, истинска я чувствам...
О, все едно, че тук съм се родил!
Аз всички сладости на мойто село вкусвам
и в нея мойте спомени съм скрил!


   13.09.2013 г. Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красива среща - срещнах себе си и своя стих! Поздрави!
Propuestas
: ??:??