Удавих се в лилàвото ти мълчание.
Прегорях под погледа ти ултрамаринен.
Опитах се да отгатна оранжевите ти мисли.
Прегръдката ти бе тревисто-зелена.
Уханието - наситено бяло.
Дъхът - с цвят на старо злато.
Превърнах се в палитра цялата.
А любовта избираше боите.
И нарисува най-прекрасната картина.
Нашето дете.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados