13 mar 2014, 17:16

Паметно 

  Poesía » Filosófica
388 0 3

Прави

живота си да стане

един

безкраен светъл мир.

 

Следа

от теб за да остане,

живей

го мъдро и без кир.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??