20 jul 2012, 10:26

Панегирична заблуда 

  Poesía » Parodias
657 0 1

Когато чувствата

се смеят лицемерно,

когато ги погребват,

а са живи,

от тях се пръкват

стихове във черно

на мнима обич,

тягостно ревниви!

 

Понякога

натрапчиво-себични

са стиховете

искрени и лични,

но случва се

от мелодраматични

да се излюпят

свръхпанегирични!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??