18 ene 2014, 9:30  

Партия на пембените 

  Poesía » Civil
441 0 1

 

Подобно партията на “Зелените”,

ще има партия и на “Пембените”.

Микроби, вируси – ще защитава.

Нали и те са живи същества –

те също имат право на правà!

 

На членовете ѝ

най-висша занимавка,

ще е да викат от площадите “Оставка!”

 

И, като влязат

в  “Реформаторския блок”,

във парламента свой човек ще вкарат,

и първия закон ще си прокарат:

 

“Човек, убие ли един микроб,

два дена да работи като роб!

А който десет вируса убие,

два месеца в затворите да гние!”

 

Събират подписи – за да се регистрират.

И търсят соросци – за да ги финансират.

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??