11 dic 2007, 12:52

Парят като шамари... 

  Poesía » De amor
807 0 21

Парят като шамари

думите обидни.

Кипи кръвта ми

от болката в гърдите.

Все аз съм лошата,

никога не съм от добрите.

Нима се свършиха положителните  роли

във филма ти "Обичане"?

Капят като издайнички

сълзите, червени от стискане.

И не искам възмездие.

Нима са непростими греховете ми?

Аз до лудост в теб съм влюбена...

Но нямам право на обжалване.

И не искам да сричам любовтта...

Доста скъпо си плащам...

Разбираш ли?

Аз просто мечтая да остана твоето момиче!

11.12.2007 година

 

 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??