Не раждайте децата си навън,
не ще получат никога Родина,
дори и да се приберат насън,
за тях у нас ще бъде пак чужбина!
Дарете им любов и корен
и после – нека да летят,
светът голям е и просторен,
но нека има роден кът!
© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados