11 may 2019, 15:24  

"Патриотите" излъгаха най-бедните пенсионери 

  Poesía » Civil
390 0 1

Минималната пенсия взима тя.

Не, "патриоти", не мога да ви простя,

че излъгахте тази жена.

Да, това е бедна страна,

но вашите министри, депутати

взимат огромните заплати,

а таз жена е болна и стара

и лъжата ви дотам я докара

да избира дали да яде, или да се лекува,

обещанието ви към нея нищо не струва!

 

 

Пояснение - т.нар. обединени патриоти обещаваха минималната пенсия да стане 300 лева, а сега е 200 лева.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много добре си им увесил кавичките над главите, Георги!
Propuestas
: ??:??