Минималната пенсия взима тя.
Не, "патриоти", не мога да ви простя,
че излъгахте тази жена.
Да, това е бедна страна,
но вашите министри, депутати
взимат огромните заплати,
а таз жена е болна и стара
и лъжата ви дотам я докара
да избира дали да яде, или да се лекува,
обещанието ви към нея нищо не струва!
Пояснение - т.нар. обединени патриоти обещаваха минималната пенсия да стане 300 лева, а сега е 200 лева.
© Георги Всички права запазени