25 feb 2015, 23:16

Паяк 

  Poesía
750 0 0

ПАЯК Извинение, под формата на съчинение, с нетърпение, очаквам твоето снизхождение. Как искам да получа аз отсреща опрощение. Усещам, предизвиквам, твоето раздразнение. Какво очакваш ти от мен? Да се моля ли, за опрощение? Това е най-голямото падение. Разкаянието, моето изкупление, предизвиква то в мен вълнение. Как искам аз да среща помирение, за съжаление получавам твоето раздразнение. Смирение, това очакваш може би да видиш, за да се почувстваш изпълнена с удовлетворение. Но знай, че вече нямам нужда, аз твоето одобрение, продължавам все напред, а ти оставаш в забвение.

© Радослав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??