10 may 2020, 16:52  

Пазете природата! 

  Poesía » Civil
933 1 0

Майката природа не рушете.

Въздуха, почвата, водата не мърсете.

Това не са изтъркани клишета,

това е мъдростта на вековете.

 

Че който унищожава природата

в името на интересите си груби,

в името на печалбата, изгодата,

тъй и себе си губи.

 

Господа "бизнесмени", вие се вразумете,

недейте да съсипвате околната среда!

Поука от думите ми си вземете,

не и причинявайте повече вреда!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??