9 oct 2015, 0:01

Пази ми сълзата... 

  Poesía » De amor
410 1 8



Притварям очи и си мисля за теб,
мечтите подскачат игриво,
духа ти е с мен, а тялото не,
но всичко е странно красиво.

Докоснах с мечтата вселенска звезда,,
и с нея запалих простора,
с любов нарисувах безсмъртна дъга,
за теб е...  за твоя опора.

Сълза изведнъж се отрони от мен,
препълнена с бяла надежда,
за теб е съкровище мое, за теб,
пази ми сълзата копнежна.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??