16 ene 2022, 10:15

Печал 

  Poesía » De amor
277 2 2

С торнадо из сърцето си те спомних,

с разрухата от твоята следа.

Безпътна е душата ми бездомна,

бедата ми е истинска беда.

 

Създадох те да мога да пулсирам,

единствено на теб да се отдам.

Не вярвах, че от мен ще си отидеш,

остави ми пустиня и печал.

© Васил Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??