16.01.2022 г., 10:15 ч.

Печал 

  Поезия » Любовна
278 2 2

С торнадо из сърцето си те спомних,

с разрухата от твоята следа.

Безпътна е душата ми бездомна,

бедата ми е истинска беда.

 

Създадох те да мога да пулсирам,

единствено на теб да се отдам.

Не вярвах, че от мен ще си отидеш,

остави ми пустиня и печал.

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??