Пъстроперест отблясък
от крайбрежна гълчава.
Слънце…
Книжна кесия със зрели череши,
измити набързо със морска вода.
Солено-сладък вкус, изгряла полуусмивка
на момиче с чаровни трапчинки,
озовало се на пейката до мен
и доверчиво поело ръката ми…
Узрявам за целувка с всеки миг,
притичал на кокили към бездната на пясъка…
Но нощта е далече…
Съгледвачите ù надничат зад клоните на лъчите…
Поделяме последната черешка -
с устни…
Красимир ЧЕРНЕВ
© Красимир Чернев Todos los derechos reservados