Mar 24, 2013, 2:52 PM

Пейзаж с влюбени 

  Poetry
593 1 2

 

 

Пъстроперест отблясък

от крайбрежна гълчава.

Слънце…

Книжна кесия със зрели череши,

измити набързо със морска вода.

Солено-сладък вкус, изгряла полуусмивка

на момиче с чаровни трапчинки,

озовало се на пейката до мен

и доверчиво поело ръката ми…

Узрявам за целувка с всеки миг,

притичал на кокили към бездната на пясъка…

Но нощта е далече…

Съгледвачите ù надничат зад клоните на лъчите…

Поделяме последната черешка -

с устни…

 

 

 

Красимир ЧЕРНЕВ

 

© Красимир Чернев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??