2 sept 2009, 0:27

Пеперуда на прозореца ми 

  Poesía
885 0 2

Жалки сме, нали?! Така сме жалки -

изгубени в човешки смешните тревоги

и във феерия от прелестност, тъй малка

на прозореца ми Бог те е проводил!

Животът ти може би за ден и ще отмине,

сеещ красота в сърца човешки,

но никого не хулиш и проклинаш -

живот в устрем няма да е грешка!

Не отлитай! Постой, да се порадвам

на света ти малък, но с ръце не мога да обгърна.

Очи затварям и искрено си пожелавам

някой ден в теб да се превърна!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??