25 abr 2020, 0:48

Перфектно мълчалива 

  Poesía » De amor
539 0 0

Перфектно мълчалива....
Така ме нарече.
Не те прегърнах. 
Извинявай....
А от утре отново сме сами.
Но оставаме и във този момент.
Ти си добър.
Аз съм добра.
Ние сме.. 
Ние сме перфектно истински.
И искам да ти прошепна...
третият стол не е празен.

© Сатин Роксан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??