25 oct 2011, 21:16

Перла 

  Poesía » De amor
766 0 3

Като перла в морето блестиш. 

Пътя ми нежно осветяваш.      

Като орлица над мене кръжиш. 

Любовта си със страст подаряваш.     

Моето бижу си ти прекрасно.      

Показваш пътя ми в тъмна нощ.  

Талисманът, пазещ ме от зло,            

украсяващ живота ми с любов.   

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??