30 oct 2006, 12:47

ПЕСЕН 

  Poesía
1336 0 3

Песен

 

Неделя ... Празник ... Възкресение ...

ден на сватба ... ден на погребение.

За двама в небесата Менделсон се лее:

"Музика да свири! Нека някой да запее!!!"

 

 

... Останах без глас ...
       ... за вас аз пея най - тъжната си песен ...

 

© Бояна Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??