30.10.2006 г., 12:47 ч.

ПЕСЕН 

  Поезия
1335 0 3

Песен

 

Неделя ... Празник ... Възкресение ...

ден на сватба ... ден на погребение.

За двама в небесата Менделсон се лее:

"Музика да свири! Нека някой да запее!!!"

 

 

... Останах без глас ...
       ... за вас аз пея най - тъжната си песен ...

 

© Бояна Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??