3 ene 2012, 18:47

Песен 

  Poesía » De amor
398 0 0

Нищо, че сега не си до мене,

ще се радвам, ако си щастлив.

Моята душа - тя нека стене,

искам само ти да си щастив.

 

Искам да съм с тебе, но си тръгвам.

Нека много, много си щастлив,

любовта надвива мойта мъка,

искам само ти да си щастлив.

 

Ще се радвам в тежката разлъка

знам ли, че без мен си по-щастлив! 

© Меги Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??