Нищо, че сега не си до мене,
ще се радвам, ако си щастлив.
Моята душа - тя нека стене,
искам само ти да си щастив.
Искам да съм с тебе, но си тръгвам.
Нека много, много си щастлив,
любовта надвива мойта мъка,
искам само ти да си щастлив.
Ще се радвам в тежката разлъка
знам ли, че без мен си по-щастлив!
© Меги Кралева All rights reserved.