30 dic 2006, 11:05

Песен без думи 

  Poesía
602 0 4
Изпей ми песен без думи -
нежна и чуствена като целувка...
Изпей ми песен без думи -
от нея да се лее благодат...
Изпей ми песен без думи -
пълна с мечти и живот...
Изпей ми песен без думи -
съдбата ни в нея преплети...

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??