30.12.2006 г., 11:05 ч.

Песен без думи 

  Поезия
661 0 4
Изпей ми песен без думи -
нежна и чуствена като целувка...
Изпей ми песен без думи -
от нея да се лее благодат...
Изпей ми песен без думи -
пълна с мечти и живот...
Изпей ми песен без думи -
съдбата ни в нея преплети...

© Цвета Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??