7 jul 2022, 9:10

Песен без струни и стихове 

  Poesía
325 2 2

Нито Ти ще заобичаш стихове

И вятърът ще си остане вятър,

И Аз спокойно няма да заспивам...

 

Тръгвам си - Светулка с въгленче.

Ще ме отвее нейде вятърът,

Където някой истински ще ме обича

И ще чака наивните ми стихове!

Ще се върна като снежинка

И ще бъда на прозореца ти,

И ще те гледам докато спиш!

 

Не идвай, искам да те чакам!

Подари ми я тази песен -

Без струни и стихове!

Нечута, но чакана!

Аз я виждам и знам че е хубава..

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??