13 feb 2024, 12:07

Песен моя 

  Poesía
166 5 5

Песен моя недопята...
ти си в моето сърце. 
Брулена от силен вятър
все оставаш на нозе. 

 

Тихо стъпваш босонага.
Аз дочувам те едва. 
Да те пусна ли... Не мога.
Искам с тебе да вървя. 

 

Че ръкати ти е топла.
В мен стопяваш ледове. 
Под вълните - пускай котва.
Нейде чакат брегове. 

 

Там е слънчево и дивно.
Няма време, часове...
Там небето е... ефирно. 
Ще го носиш на криле! 

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??