13.02.2024 г., 12:07 ч.

Песен моя 

  Поезия
167 5 5

Песен моя недопята...
ти си в моето сърце. 
Брулена от силен вятър
все оставаш на нозе. 

 

Тихо стъпваш босонага.
Аз дочувам те едва. 
Да те пусна ли... Не мога.
Искам с тебе да вървя. 

 

Че ръкати ти е топла.
В мен стопяваш ледове. 
Под вълните - пускай котва.
Нейде чакат брегове. 

 

Там е слънчево и дивно.
Няма време, часове...
Там небето е... ефирно. 
Ще го носиш на криле! 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??