20 jul 2008, 11:40

Песента е без думи... 

  Poesía » Filosófica
600 0 0

Тишина, мрак... звезди и луна...

аз, ти... вино и сълза...

Пея песен, седейки до теб...

„Не разбирам думите!" - ми каза...

„Песента е без думи!!!" - ти отвърнах.

И пак настана тишина, мрак и луна...

... но вече само ти... вино и сълза...

© Савина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??