Тишина, мрак... звезди и луна...
аз, ти... вино и сълза...
Пея песен, седейки до теб...
„Не разбирам думите!" - ми каза...
„Песента е без думи!!!" - ти отвърнах.
И пак настана тишина, мрак и луна...
... но вече само ти... вино и сълза...
© Савина Димитрова Всички права запазени