31 oct 2010, 23:49

Песента на дъжда 

  Poesía
576 0 1


Стоя в тъмната стая,

слушайки гласа на дъжда

и вятъра как припява,

брулейки клоните и създавайки студ.

 

Тази приспивна песен -

колко тихо звучи,

от малките дъждовни капки,

изливащи се като водопад от сълзи.

 

Заслушана в мелодията омайна,

аз леко притварям очи.

Сгушена в ъгъла, унасям се в сън,

но все още заслушана в песента на дъжда.

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??