27 dic 2006, 11:02

Песента на сълзите 

  Poesía
703 0 7

Песента на сълзите

Чуваш ли сълзите, те пеят!
Тъжна е тяхната песен!
Отпуснати устни  немеят!
Душата се моли, а раните зеят!
В безмълвни стенания плачат,
наренени от болка мечти!
Като птици във клетка се блъскат
тъсейки белите облаци!
Чуй песентта на сълзите!
Тяхната музика есенно тъжна!
Текста прочети по следите!
Не тръгвай,  молят очите!
Във нощите дълги, изплакани,
ще търся пътека едничка!
Когато те стигна в душата ти,
ще капне сълзата ми чиста!
Ще чуеш песентта на сълзите,
но няма да е вече тъжна!
Достигнали теб сред лъчите,
ще бъде симфония нежна.

--.08.2006г

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??