15 may 2008, 8:55

Песента на сърцето 

  Poesía
630 0 7

Песента на сърцето -

мелодия небесна, блага,

от звън на клепало

в обител планинска,

сладостта й

като светлина утринна

усещам,

със свежи и росни очи.

Правото си да обичам

предявявам,

синевата на небето

да погаля -

високо е, но аз от обич

летя...

Песента на сърцето

да изживея искам -

като лист от трепетлика

да трептя,

в шепота на листата й

заслушана.

Правото си да обичам

отстоявам,

на визията на щастливка

вярна оставам -

малко луда,

много различна,

загадъчна,

песенна...

Обичам...

Предявявам...

Отстоявам...

Сега!

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??