13 sept 2011, 13:04

Песимистично 

  Poesía » Otra
437 0 7

 

                                         Мъж уби детето си, простреля жена си и се самоуби

 

Отчаяние – като лавина –

ни помита бясно всеки ден.

Господи, къде ми е Родината

и какво направиха със мен

 

шайка гнусни, подли политици

и бандити с яки вратове,

еврооптимисти  и скептици –

псевдопатриоти – врагове?

 

Смъкнаха последната ни кожа,

живи ли  сме – даже и не знам.

В техните ръце е хлябът, ножа...

Грубо тъпчат ни  без свян и  срам...

 

Уж  в кръвта ти ген хайдушки има,

 българино... Колко ще  търпиш?

Шепа гадове  се гаврят с твойто име...

Колко още ще им позволиш?

 

Сам закла семейството си Кочо –

вместо  да са роби под ярем.

Днес баща уби детето си нарочно.....

Полудяваме от безизходица и мрем !

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??