Мъж уби детето си, простреля жена си и се самоуби
Отчаяние – като лавина –
ни помита бясно всеки ден.
Господи, къде ми е Родината
и какво направиха със мен
шайка гнусни, подли политици
и бандити с яки вратове,
еврооптимисти и скептици –
псевдопатриоти – врагове?
Смъкнаха последната ни кожа,
живи ли сме – даже и не знам.
В техните ръце е хлябът, ножа...
Грубо тъпчат ни без свян и срам...
Уж в кръвта ти ген хайдушки има,
българино... Колко ще търпиш?
Шепа гадове се гаврят с твойто име...
Колко още ще им позволиш?
Сам закла семейството си Кочо –
вместо да са роби под ярем.
Днес баща уби детето си нарочно.....
Полудяваме от безизходица и мрем !
© Нина Чилиянска All rights reserved.