22 dic 2015, 21:25

Песничка 

  Poesía » De amor
252 0 0

Вървя през времето

И си подсвирквам със уста –

звукът изпълва световете

със зов и тъга…..

додето заглъхне,

несрещнала отзив

моята малка песничка

за любовта….

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??