Колко струват
пет минути щастие ?
Една изпушена цигара ?
Една спринцовка хероин ?
Или литър аленочелвено вино ?
Къде продава се щастие
кажете.....
Себе си за
него ще продам...
Иван Иванов
06.12.2023 г.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
Пет минути носят илюзията за живот...
Едва ли в илюзията на мига ще намериш,
онова което е семе на неизраснал плод!