20 nov 2013, 21:00

Петелът 

  Poesía » Otra
349 0 0

Така геройски кукурига,

че да го чуе даже глух.

Със него утрото пристига,

събужда се и моят слух.

 

Изпъчил гордо на стобора

оранжевите си пера,

говори ни: "Поспрете, хора!

Погледайте, каква зора!"

 

А ако някой  се зачуди:

"Възможно ли е...  сред панел?"

ще отговоря: "Всички буди,

уви... последният  петел."

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??