25 ago 2018, 22:01

Петък 13 

  Poesía
299 3 3

Цял ден 
ти пресичам мислите 
като черна котка. 
Накрая ще се укротя
в скута ти.

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??