9 sept 2017, 15:02

Pictures in frames 

  Poesía
234 1 1

Всички снимки в рамки
да се чупят от вибрациите
на нашето синхронно дишане,
да ме разкъсаш като плод
на чужда религия
и децата ни да бъдат само
идеи без име.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??